Til alle medlemmer

Brev fra bestyrelsen den 26. marts 2019

Hej beboere

På generalforsamlingen blev bestyrelsen bedt om at komme med oplæg til lystgrupper primært for arbejdet på den kommende vejdag søndag den 12. maj 2019 med start kl. 10.

Det har vi nu gjort med hjælp fra Eske.

Ideen er, at alle på den måde arbejder med det der har interesse og hvor der er mest behov / ledige pladser, så vi undgår at vi træder hinanden for meget over tæerne.

Måden I meddeler, hvilken gruppe I har lyst til at indgå i, er som følger:

Slå op på vor hjemmeside: www.ansbo.dk

– Under menupunkt “Lystgruppe bemanding” (over det langstrakte foto af en strandfrokost) kan I se et skema, der – når I har meldt jer til – vil give en samlet oversigt over hvilke af foreningens medlemmer, der deltager i hvilke grupper.

– Under menupunkt “Lystgrupper” (ude i højre margin) finder I en beskrivelse af de enkelte grupper og de opgave hver gruppe varetager.

Når I har valgt gruppe eller grupper, så giver I Eske besked mundtlig, mail eller lap papir i postkassen og han vil føje jeres navn på gruppen.

Formentlig er der behov for at nogle grupper før vejdagen taler sammen “over hækken” om hvad der skal arrangeres.

Kan I ikke komme på vejdagen, så skal I naturligvis ikke skrive jer på. men hvis I har lyst til at deltage i en gruppe en anden dag, så angiv det. F.eks. kan en beboer med lyst på picnicgruppen, men som ikke kan komme på vejdagen, skrive at have lyst til at deltage som medarrangør af en evt. sommerfest senere på sommeren.

Ikke mindst skal vi huske det sociale, så bestyrelsen håber på godt samarbejde med efterfølgende flot vej og fællesarealer og god frokost.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *